Апр272014

cover
Фонт секцијата и натаму е најпосетувана и најмногу барања добивам баш за нови фонтови кои се бесплатни и со македонска поддршка. Токму затоа и сега направив селекција на 15 фонтови кои освен се тоа се навистина професионално изработени и сигурно ќе ви се најдат во најразлични ситуации и дизајни. Слободно споделувајте и пофалете ако ги искористите во ваши проекти.

airport

 

avdira

 

beer

 

bravo

 

brutal

 

durzaky

 

lytiga

 

play

 

ruslan

 

sansus

 

transmission

 

truetype

 

vetka

 

XXII

 

zhuzn

 

Линк за преземање на сите фонтови заедно

коментари (3)add comment

Ivana said:

0
...
Kakva e licencata na ovie fontovi?
април 28, 2014

Daniel said:

0
...
@Ivana Се трудам сите фонтови што ги објавувам да се бесплатни за некомерцијална и комерцијална употреба, така е и овојпат. Ако не е така ќе биде наведено.
април 28, 2014

Zlatko Zec said:

0
...
Top ti se fontovite smilies/smiley.gif)
ноември 21, 2014

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons