Мај292014

covers
Како што ветив ја продолжуваме серијата на бесплатни фонтови со македонска поддршка. И овојпат 10 нови, навистина профи и уникатни фонтови кои сигурно ќе ви ја освежат колекцијата на фонтови со поддршка и ќе ви се најдат во вашите дизајни.

Bandera Text

bandera

Jura

jura

KellySlab

kelly

LLLisa

lllisa

Metropolis

metropoiten

Mikodacs

mikodacs

NewsCycle

newscycle

Propaganda

propaganda

Sports World

sports

ZnikomitNo

znikomit

За крај сите фонтови на куп, бујрум ;) Не мора фала, само споделете

коментари (2)add comment

Аце said:

0
...
Прекрасно, надеж во МКД типографијава... smilies/smiley.gif
мај 30, 2014

Кирил Гагачев said:

0
...
Има доста добри, големо благодарам...
мај 30, 2014

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons