Сеп152014

nu sept2 pr
После толку многу објавени фонтови со кирилична поддршка, навистина имав проблем да смислам соодветен наслов на постов ;) Но, тоа и не е толку важно, најважно е дека имате 10 тазе фонтови, сите со македонска поддршка, во најразлични стилови, потполно бесплатни. Сигурен сум дека добро ќе ви дојдат во колекцијата. Како и секогаш, наместо фала, бидете фини и споделете за да знаат повеќемина 

1. Aero Matics

aero matics

2. Amerika Pro

amerika pro

3. Avdira

avdira

4. Basic Comical

basic comical

5. Cleanvertising

cleanvertising

6. Constantine

constantine

7. Engine

engine

8. Gunny Rewritten

gunny rewritten

9. Marmelad

marmelad

10. Xolonium

xolonium


За крај пакет од сите заедно. 

П.С. Бидејќи и за претходни постови ме прашувале многумина од каде ги наоѓам сток фотографиите, еве прилика да споделам со сите една од најдобрите страници за бесплатни фотографии во висока резолуција - PEXELS ;) 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons