Јул142010

Face_prva
Три точки на секој агол од триаголник и имате лице, две точки и една полукрива линија и имате лице што се смее, три точки, и три линии и имате лице кое е натажено... Ете толку е потребно да ги видите лицата низ секојдневните објекти и предмети. За што мислам кликнете на повеќе и уживајте во одлично доловените „лица“ насекаде околу нас.

 

box-face

confused

eggs-n-toast

face7

face8

face10

face15

face26

Face30

face42

face49

face50

face53

face59

fist

happy-Knob

hello

house

manhole

smile

tree-free

wall-e

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons