Јул152010

vertical_prva
Доколку аматерски се занимавате со фотографирање, сигурно досега ви се има случено „не сакајќи“ да сликнете во вистинскиот момент и фотографијата да изгледа како фотошопирана само затоа што ги руши законите на гравитацијата. За да ви стане појасно погледнете ја галеријата на повеќе. Познати фотографи со најразлични техники, но не и Фотошоп или слични програми и успеваат да направат фотографии на кои ќе се запрашате како ли е ова вака фатено. Уживајте и споделете

 

air

bed

city

dog

door

floor_up

gravity1

jump

jump2

jump5

lev

li_wei

man_ok

red

shopping

 

spider

supermarket

toy

wall21

white

woman_ok

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons