Авг132010

marina-bay-PRVA
Песочниот Залив е моментално најспектакуларниот хотел во Сингапур. Дизајнот е на архитектот Сафди кој располагал со неверојатен буџет од 5.7 милијарди долари. Се во овој хотел е со придавка во суперлатив. Почнувајќи од екстериерот така и ентериерот. Можеби еден од ретките хотели каде не би сакале да спиете, бидејќи има толку многу да се види, казина, музеи, кина, театри, шопинг центри, забавни паркови...и најдоброто од се, аква парк и базени на врвот од самиот хотел. Колку и да зборувам е џабе, мора да погледнете.

 

marina-bay-sands1

marina-bay-sands2

marina-bay-sands3

marina-bay-sands4

marina-bay-sands5

marina-bay-sands6

marina-bay-sands7

marina-bay-sands9

marina-bay-sands10

marina-bay-sands11

marina-bay-sands12

marina-bay-sands13

marina-bay-sands14

marina-bay-sands16

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons