Окт072010

PRVA2331
Временските (не)прилики се многу битен дел на секоја фотографија, посебно за панорамските, пејзажи, екстериери, небо, облаци и сл. Да се фотографира на лошо време (снег, дожд, ветар) не е воопшто лесно, и затоа секогаш повеќе има сончеви и фотографии со мирно време отколку со бури на пример. Можеби најдоброто сценарио од природата при лошо време е дожд. Какво што е моментално и кај нас и насекаде каде што е есен на планетава. Природата за време и после дожд може да понуди прекрасни моменти. Но, треба многу повеќе од фокус на капка дожд за добра фотографија. На повеќе погледнете дел од најдобрите дождливи фотографии.

666

765

957

1178

1179

1735

2034

2151

2152

2233

2629

2727

2827

2925

3025

3133

3224

3522

3619

3717

3914

4013

коментари (1)add comment

elenan said:

0
...
аа сега со овие фотографии не мора ниту од дома да излегувам smilies/smiley.gif
октомври 07, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons