Јан152011

PRVADont-tell-me-winter-lies

Андреа Ретинши е фриленс фотограф од Букурешт, Романија. Нејзините фотографии се живи, колоритни, интензивни и најважно од се имаат карактер, а не само модел за фотографирање. Погледнете повеќе од нејзиното портфолио на ДевиантАРТ каде има преку 1 милион прегледи или на Фејсбук.

Apples

Autumn-fairytales

Blue-December

Disappearing-girl

Fleurs-du-Mal

Je-ne-sais-plus

Love-forgotten

Mon-printemps

My-hearts-your-pin-cushion

My-Special-Kind-of-Rain

Ne-mattendez-pas

Only-sleeps-with-butterflies

Paris-est-pour-les-amoureux-II

Rain

roses-are-my-favorite-lies

The-road-to-me-and-you-II

Wash-Away_1

You_look_so_pretty_when_____by_WildRainOfIceAndFire

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons