Фев172011

PRVA43
Светлото во фотографирањето е една од најважните компоненти. Низ неколку одлични примери ќе видиме како со помош на светлината се добиваат неверојатно атрактивни ефекти. Со долги експозиции и од неколку минути, вие имате време со извор на светлина, лед диоди, батерии, искри итн да направите ремек дела. Ако ова го правите на ѕид и во неколку бои истовремено се добива светлосен графит. Иако звучи едноставно за оваа техника да се усоврши потребно е време.

9

10

14

16

17

18

20

23

27

28

29

34

35

46

50

52

55

63

70

77

79

84

99

121

211

231

Ако имате и вие екпериментирано со оваа техника, слободно споделете во коментарите, ќе ми биде задоволство да ги вметнам и вашите дела.

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons