Јун052010

prva_female
Метин Демиралај или scarabuss како што е познат на deviantART e еден од најпознатите турски фотографи. Посебно е познат по неговите портрети во природа кои со специјалните ефекти изгледаат феноменално. Тука се одвоени само 20 фотографии од неговата голема галерија која има преку половина милион посети на deviantART или може да се приклучите на неговата група на фејсбук.

 

15_09_2009_0352774001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0379226001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0383692001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0398962001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0405872001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0408892001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0413889001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0422486001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0442980001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0481985001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0490369001253007116_metin-demiralay

 

15_09_2009_0492533001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0494446001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0501829001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0514625001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0523527001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0536643001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0548061001253007116_metin-demiralay

15_09_2009_0554723001253007116_metin-demiralay

 

15_09_2009_0574467001253007116_metin-demiralay

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons