Јун062010

foto_prva
Црно-белите фотографии отсекогаш биле предизвик за секој фотограф, посебно за професионалните. Иако без колорит овие фотографии будат емоции на носталгија, на моменти од минатото...и многу често имаат поголема моќ од оние во боја. За да се биде успешна пред се мора да се внимава на светлината, контрастот, сивите тонови...уште повеќе ако се слика портрет мора да се внимава на експресиите на лицето. Следува селекција од 30 моќни црно бели фотографии.

 

17494634_8963484d7e

28958491_86c11c1262

29996482_04f51150dd

53993517_1a4aaffe31

157835942_96391ca857

181839385_e36215a682

249281803_2366dc3f37

336915882_aaf5fbdfc3

417525984_96b792ef79

442088541_078b4ba73e

448783620_3ff700b425

455879377_ef082297ba

519690623_3997539eb4

2043746027_fef2ef1bf2

2640894515_19e008eaec

2828414354_597be3bf87

2841207598_8ab350df0a

2912371929_24a8358fd1

3069123248_652eb38ec3

3338095755_674e6bccb1

3606294213_0b3067de51

3839670837_094d2a2310

3853126583_a7d0b1801a

4126970653_168f0c298e

4146454167_9a61d2ee38

4446082578_8e8dab89fb

4534152125_8e46bd70c2

4673352536_3069ff0d69

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons