Јун162010

underwater_prva
Океанот како и вселената сеуште останува едно од најмистериозните и неоткриени до крај места на планетата Земја. Во длабочините се кријат многу убавини, од корали, гребени, неверојатни бои, уште поневеројатни подводни суштества и растенија... За да ги видиме сите овие убавини, познатите фотографи се почесто ги одбираат морските и океански длабочини за инспирација. Ако се слика во плитки базени и слично доволно е само посебна фотографска водоотпорна опрема, а доколку одите подалбоко треба и посебна опрема за нуркање и минимум од тројца луѓе во екипа. За вас подготвив 30 неверојатни подводни фотографии

underwater3

underwater4-500x333

underwater7-500x383

underwater8

underwater10-500x375

underwater11-500x400

underwater13-500x352

underwater14

underwater16-500x328

underwater17-500x375

underwater18

underwater20-500x395

underwater21-500x330

underwater23-500x500

underwater28

underwater33

underwater36

underwater39

underwater43

underwater44

underwater50-500x375

underwater51

underwater52

underwater55

underwater58

underwater61

 

коментари (4)add comment

D. said:

0
...
Колку сме сигурни дека сите се фотографии?
јуни 16, 2010

goldy said:

0
...
не ќе е лошо да ставиш source на секоја од сликите...
јуни 16, 2010

janev said:

0
...
@D. ако не сме таму не можеме да сме сигурни smilies/smiley.gif меѓутоа не само за овие и за други екстемни фотографии нели?
@goldy да, за други статии ќе има сигурно source и линк до авторите....меѓутоа тука имав само за 3-4 и затоа ги изоставив...како и да е добра забелешка и така да треба да бидат сите неавторски дела објавени на страната
јуни 16, 2010

goldy said:

0
...
за тие што има, напиши го... а за останатите пиши дека е непознат за авторот....
јуни 16, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons