Јун192010

islands_prva
Се наоѓаме пред почеток на сезона на летни одмори. Сонце, плажи, море...острови. Отсекогаш летување на мал и ексклузивен остров или низа од нив е желба за многумина. Во прилог направив селекција на одлични фотографии, повеќето од птичја перспектива, на најегзотичните острови што постојат на планетава. Уживајте, сонувајте и споеделете :)

 

02

Lhaviyani Atoll

03

Bora Bora

04

Bora Bora

05

Blue Hole

06

Fiji Islands

07

PALAU Island

08

Tahiti

09

Midway Atoll

10

MiniIsland, Honolulu, Hawaii

11

Faroe Islands

12

Needle Island

13

Island Houses

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons