Авг062010

jeans_icons
Веб социјални икони денес се неизбежни на скоро сите интернет портали. Сторија без да се сподели со пријателите на фејсбук, или со оние што ве следат на твитер...или било каде ќе биде исто како и необјавена сторија. За таа намена денес за вас имам две мали пакетчиња со социјални иконки, но дизајнирани во стилот на дезен.мк. Сигурен сум дека одлично ќе се вклопат на вашата веб страница или блог.

 

Зипуваниот фолдер тежи 2.4 МБ внатре се два сета од икони со голема резолуција 128 х 128 и 200 х 200 пиксели.

prezemi_button

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons