Дек212010

1280
Последните 5 овојпат крајно минималистички новогодишни позадини, за оваа година. Ако ви е здосадено од стандардните новогодишни и божиќни слики, кои се насекаде и стануваат клише, тогаш сигурно барем една од овие пет ќе го украси вашипот монитор.

Според статистиката најголем дел од оние кои ја посетуваат дезен.мк имаат екрани со резолуција 1280 х 800 па затоа и сите позадини се таа големина.

stat

1

2

3

4

5

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons