Дек282010

snow
За сите верни посетители на дезен.мк мали новогодишни подароци во векторски формат :) Што друго ако не најкористеното во сите дизајни деновиве, елки и снегулки. И тоа не по една туку повеќе во еден куп заедно.

trees

И двата .eps фајла се спакувани во еден .zip

prezemi_dezen_eps

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons