Јан072011

2PR
На ред дојде и нашиот Божиќ. Иако најголем дел од христијанскиот свет веќе го прослави на 25ти декември, ние со уште неколку европски земји го славиме на 7ми јануари. Мал допринос со 5 позадини токму за Божиќ.

8m

6m

4m

3m

2m

Сите заедно спакувано во еден фолдер.

prezemi_dezen5

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons