Фев182011

10_09_14_flags_790x400
Сигурно во вашата работа, посебно ако сте веб дизајнер ви затребале знамиња како иконки од некоја земја, и тоа најчесто како референца за повеќе јазичноста на самиот веб сајт. Затоа едно мало пакетче бесплатно за преземање од сите 241 земја во светот, одлично дизајнирани, вклучувајќи ги и оние најмладите како Црна Гора и Косово.

Flag_Icon

Сите се со резолуција 64х64 пиксели, што е повеќе од доволно за веб, .png фајлови со транспарентна позадина.

 

prezemi_dezen_flags

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons