Јун032010

map_prva


Сигурно во досегашната ваша работа како дизајнер многупати ви потребало мапа на светот со сите земји. Наместо да губите време и барате соодветна, бесплатно за преземање ги имате двете векторски мапи на светот кои според мене се најквалитени и најчесто ги користам.vector_world_map

Фајлот е eps и е голем 226КB. За преземање кликнете на сликата

vector-world-map-v2.2

Фајлот е .ai формат и тежи 1.09 МB. За преземање кликнете на сликата горе.

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons