Јун062010

psd_prva
На почеток на летото, гага за вас имам прекрасен летен пејзаж во .psd фајл со сите лејери, за да може да го менувате и користите според вашите потреби. Сите елементи како сонце, отсјај, зраци, бои, сенки, дрвја, птици, балони...се одвоени и соодветно именувани за полесна манипулација.

 

Фајлот тежи 4.71 MB и може да го преземете тука.

коментари (3)add comment

eli said:

0
...
одлична позадина...фалааа smilies/smiley.gif
јуни 09, 2010

anastova olivera said:

0
...
smilies/cheesy.gifsmilies/grin.gifsmilies/angry.gifsmilies/sad.gifsmilies/shocked.gifsmilies/cool.gifsmilies/tongue.gifsmilies/kiss.gifsmilies/cry.gifsmilies/smiley.gif
април 19, 2011

nina said:

0
...
....interesna.......smilies/grin.gifsmilies/wink.gifsmilies/smiley.gif
мај 25, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons