Јун062010

social_prva
12 3Д икони од областа на социјалните мрежи, кои бесплатно може да ги користите на вашата веб страна или блог. Доколку на вашата страна имате и други 3Д елементи одлично ќе се вклопат во целокупниот дизајн.

За преземање кликнете тука. Иконите се во .png формат, тежат 466 KB и се со големина 256 х 256 пиксели. За на веб сигурно ќе треба да ги намалите.

Овие икони не смеете да ги едитирате или користите во комерцијални цели.

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons