Јун132010

vector_prvaaa
Доколку сте од оние дизајнери кои веб копчиња дизајнираат во Илустратор наместо во Фотошоп, тогаш овие добро ќе ви дојдат. Има преку 20 веб копчиња во вектор, бесплатни за преземање и може слободно да ги менувате според вашите потреби. Минималистички и среден дизајн, од обични ОК копчиња до веб менија.

 

 

pic57

 

Фајлот тежи 419 КВ и можете да го преземете бесплатно тука.

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons