Јун162010

people-silhouette
Сигурно во вашата работа многупати ви потребало векторски силуети на луѓе, мажи, жени, ученици, студенти, готвачи, музичари, полицијајци, градежници, фудбалери...и многу повеќе. Сега сето ова го имате во еден фајл и брзо и лесно ќе си најдете силуета според потребата за вашиот иден дизајн, без разлика дали е постер, визит карти, маици...или пак за на веб. На повеќе за линкот за преземање.

 

Фајлот е голем 579 КВ и е .ai компатибилен. Може да го користите и менувате според потребите, но само за некомерцијални цели.
Преземи тука.

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons