Јун232010

pixel_prva
Сет од 16 икони поврзани со социјалните мрежи. Одлични пиксел базирани, минималистички пристап кон дизајнот. PNG формат со големина 32х32 пиксели. Монохроматски и може да се вклопат убаво во секоја веб страна, посебно ако сакате да останат суптилни и да не пречат во целокупниот дизајн.

 

14-02_a_life_in_pixels_preview

Преземи

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons