Фев082017

Искрени картички за Св.Валентин

11
Наближува Св. Валентин, празникот на љубовта, кој веќе на големо се прославува и кај нас. Цвеќиња, срциња, подароци...и картички се задолжителни. Ако сакате да сте поразлични, наместо традиционалната „Те сакам“ картичка на линкот повеќе е селекција на 15 нетипични, оригинални, хумористични и искрени...кои сигурно ќе ви се најдат, макар за инспирација ;) 

Дек042016

Зошто Илустратор е најдобар програм за графички дизајн

download

Адоби Илустратор е еден од најразновидните и богати софтверски решенија од Адоби за дизајн, но секогаш неоправдано бил во сенка на братот Фотошоп. Ќе се обидам да дадам неколку одговори на „Зошто треба да го замените наместо Фотошоп и многу често да го корисите“

 
Јул242014

Најдобро дизајнирани бренд идентитети

br cc
Одамна немам направено селекција и галерија на најдобри дизајни, па затоа решив да почнам со нешто секогаш инспиративно и предизвик за секој графички дизајнер, а тоа се целосни дизајни на корпоративни идентитети и (ре)брендирања. На повеќе ги одбрав само најдобрите, преку 30 такви, само клик на сликата за да го видите проектот целосно.

 
Јун082014

Сите земји на Светско во минимал постери

cover

На само неколку дена до Светското првенство во Бразил, ArtofSport направи серија на убер минимал креативни постери за секоја од земјите учеснички

 
Јун022014

Сезона на (покани за) свадби

ccv

Сезоната на свадби е веќе почната а со тоа и сезоната на нови интересно дизајнирани покани за свадби. Претходно ѕирнете го и постов, иако постар сигурно ќе најдете нешто добро за инспирација.

 

Страница 1 од 12

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons