Јул052010

vector_business
Иако живееме во дигитална доба, каде размената на информацијата најчесто се прави дигитално, каде веќе и не се прашува за фиксен телефон, туку само електронска пошта или само фејсбук профил е доволен. Сепак, визит картите како една застарена форма на себе преставување со контакт информации опстојува и до денес. Според многумина наскоро се очекува да бидат и тие со мини дисплеј или во некоја уште посовршена форма. Како и да е, денес за вас одвоив над 50 визит карти, векторски дизајнирани. Обично се минималистички, во неколку бои, чист едноставен дизајн, обично со некоја илустрација, и ако се испринатани на квалитетен принтер на квалитетна хартија секогаш знаете дека ќе добиете одличен краен продукт, овде нема растер слики, нема ефекти...нема да се плашите дека нешто ќе излезе крзаво.

2

3

5

6

8

9

10

11

12

13

14

15

17

18

19

21

22

23

24

26

28

29

30

31

32

33

37

38

39

40

41

42

44

45

46

48

49

50

53

54

55

56

57

58

59

63

65

67

68

69

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons