Јул112010

cover_prva
Насловните страници на било кој весник, списание, магазин, книга и сл. е првата и најважна страница со која читателот доаѓа во контакт. Затоа обично на насловните се посветува најмногу внимание, и за нив има и посебни тарифи за дизајн. Ако сте го привлекле некој рандом читател без тој да знае за какво списание се работи тогаш знаете дека сте завршиле добра работа со дизајнот. Посебно ова е важно за магазините посветени на дизајн. Тука мора во полн сјај да се изразат сите капацитети и можности на дизајнерот или дизајнерите. За вас одвоив над 30 насловни на познати списанија за уметност, графика, принт и дизајн, одлични за ваша инспирација понатаму.

 

Picture-35

Picture-36

Picture-37

Picture-38

Picture-42

Picture-52

Picture-62

Picture-72

Picture-82

Picture-92

Picture-102

Picture-113

Picture-122

Picture-132

Picture-142

Picture-152

Picture-162

Picture-172

Picture-192

Picture-202

Picture-212

Picture-272

Picture-282

Picture-292

Picture-302

Picture-312

Picture-322

Picture-341

Picture-351

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons