Јул172010

world-a-better_prva
„Музичка филозофија“ е проект кој ги комбинира музиката и графиката. Дизајнерот Мико употребувајќи извадоци од текстови на познати песни дизајнирал креативни во сите бои типографски постери. Песните сигурно и сами ќе ги препознаете, од Битлси, Боб Дилан, Перл Џем и други познати групи и музичари.

 

i-dont-need-your

i-know-i-was-born

its-a-beautiful-day

its-like-rain

its-long-way-to-the-top

jay-z

life-is-what-happens

living-is-easy-with-your-ey

lose-your-dreams-and-you-lo

love-is-all-you-need

money-dont-make

the-love-u-take

to-last-forever

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons