Јул222010

horror_prva
Секој филм освен по добрата глума, ефектите, актерите, сценариото...останува да се памти и по добро дизајнирана плаката и реклама за него. Тоа е она прво нешто кое не натерало да застанеме покрај кино салите и да сакаме да го погледнеме филмот. Дури потоа доаѓа трејлерот. Ова посебно важи за хорор филмовите, секогаш со многу крв, страшни фотографии од филмот...од кои како помали и сме се плашеле. На повеќе направив селекција на најдобро дизајнираните постери за хорор филмовите.

 

stunningmesh-horro60

stunningmesh-horror2

stunningmesh-horror6

stunningmesh-horror14

stunningmesh-horror22

stunningmesh-horror24

stunningmesh-horror38

stunningmesh-horror39

stunningmesh-horror40

stunningmesh-horror41

stunningmesh-horror46

stunningmesh-horror53

stunningmesh-horror62

stunningmesh-horror63

stunningmesh-horror64

stunningmesh-horror66

stunningmesh-horror67

stunningmesh-horror70

stunningmesh-horror71

stunningmesh-horror75

stunningmesh-horror79

stunningmesh-horror80

stunningmesh-horror82

stunningmesh-horror83

stunningmesh-horror84

stunningmesh-horror88

stunningmesh-horror92

коментари (2)add comment

Коста said:

0
...
SKIN WALKERS е најбољиии!
јули 22, 2010

janev said:

0
...
го неам гледано...ама чим така велиш ќе го симнам сигурно smilies/smiley.gif
јули 22, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons