Јул232010

103-550x262
Дека малите и секојдневни работи може да имаат „голем“ и одличен дизајн, доказ се овие шеќерчиња за кафе. Иако секое утро кога го пиете првото кафе во ресторан или кафе бар ги користите, сепак не сте забележале дека овие мали пакувања може да имаат интересен дизајн. Не зборувам за оние каде стои само името на производителот или само користени како реклама. Еве избор на најдобрите

 

37-550x458

43-550x450

53-550x467

63

83-550x364

93-550x608

114-550x470

115-550x280

123-550x408

134-550x366

143-550x478

153-550x541

163-550x344

173-550x366

212-550x366

2242218591_0a976bcf2a

3462132765_3a5f6cdf7c

3944322663_95b306d616

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons