Окт262010

PRVAband26
Промо постерите за најава на свирка, концерт, фестивал...не треба да се само текст со информација за времето и местото на одржување. За да се задржи вниманието на случајните минувачи постерите треба да ја пренесуваат музиката, жанрот, стилот...со уникатна идеја за дизајн на истите. На повеќе погледнете дел од најдобрите.

band1

band2

band5

band6

band7

band8

band9

band10

band11

band12

band13

band14

band16

band17

band18

band19

band20

band21

band24

band25

band26

band27

band30

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons