Ное032010

PRVAinception9
Пред некој ден имав прилика да го гледам филмот „Inception“ (Зачеток). Навистина ремек дело на режисерот Кристофер Нолан, кој  е познат и по филмовите The Dark Knight и Мemento. Во свет кој технологијата е насекаде околу нас, ништо не може да се спореди со нашата потсвест, и управување со истата. Одлични ефекти, многу акција, уште подобра музика, избрана екипа на актери...се на се ремек дело, и топло го препорачувам. Многу дизајнери го искористија како инспирација за нивните дела. На повеќе погледнете дел од најдобрите графики. 

inception2

inception3

inception4

inception5

inception6

inception7

inception8

inception10

inception11

inception13

inception14

inception15

inception16

inception17

inception18

inception19

inception20

inception121

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons