Ное082010

PRVADeedeejang-1206609
Најк како водечка компанија во спортска опрема во светот посветува огромно внимание на својот маркетинг. Иако во последно време акцентот е ставен на ТВ рекламите, и принтаните решенија не заостануваат. Напротив со поселдната кампања имаат различен пристап, за многумина можеби дел од нив се премногу експлицитни и директни, но се со цел зголемување на продажбата, посебно на новите модели. Погледнете и сами, што вие мислите, дали е ова паметен потег или овојпат претерале?

advertisement_my_butt_is_big_by_nike

butt_800x600

Deedeejang-1206605

Deedeejang-1206606

Deedeejang-1206607

Deedeejang-1206608

Deedeejang-1206609

nike_dunk_pr

nike-dig

nike-inner-drive

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons