Ное102010

PRVALaazi-punching-your-boss-is-a-crime-creative-job-ad
Иако се помалку ги има, огласите за работа се неизбежен дел од секоја компанија, посебно ако е нова. Регрутирањето на нови кадри кај компаниите кои на било каков начин се поврзани со дизајн, креативност, ИТ технологија и сл. не е доволно само да се напише две реченици текст во весник. Треба идеја, замисла и на крај реализација, за да прво дизајнот привлече да се прочита текстот. Ретки се македонските дизајн студија и маркетинг агенции кои посветуваат доволно време токму на огласите за работа. Затоа денес ви претставувам дел од најдобрите.

bad-apple-creative-job-ad

ballerina-creative-job-ad

big-jobs-creative-job-ad

can-you-sell-air-creative-job-ad

career-evolution-in-advertising-creative-job-ad

CrapJob-creative-job-ad

cyber-lords-creative-job-ad

designer-detail-test-creative-job-ad

dont-jump-creative-job-ad

DummyText-creative-job-ad

EURO-RSCG-creative-job-ad

experience-1-creative-job-ad

funky-designer-available-creative-job-ad

GAP-snowflake-creative-job-ad

grocery-list-creative-job-ad

hell-o-creative-job-ad

here-you-are-creative-job-ad

hose-roof-bin-creative-job-ad

iamseeking.comLooks-creative-job-ad

iloveparisinthethespringtime-creative-job-ad

it-executive-job-ad-become-a--creative-job-ad

join-us-creative-job-ad

Laazi-punching-your-boss-is-a-crime-creative-job-ad

lonely-copywriter-seeks-art-director-creative-job-ad

maybe-it's-time-to-move-on-2-creative-job-ad

maybe-it's-time-to-move-on-4-creative-job-ad

meet-the-family-creative-job-ad

murder-burger-employment-flyer-creative-job-ad

pencil-advertising-agency-creative-job-ad

pnet-feminist-creative-job-ad

recruiting-on-a-college-campus-creative-job-ad

recruitment-ads-2-creative-job-ad

recruitment-ads-creative-job-ad

RecruitmentAd-creative-job-ad

see-the-person-not-the-age-good-job-creative-job-ad

side-panels-creative-job-ad

smile-creative-job-ad

team-creative-job-ad

testicles-wanted-creative-job-ad

the-big-chair-creative-job-ad

wrongjob-barber-creative-job-ad

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons