Ное112010

PRVATransparent-Business-Cards17
Визитките како форма за себе рекламирање и размена на информации сеуште успева да опстои и покрај денешнава напредна технологија. Но, и тука има промени се со цел да се избегне веќе досадниот принт на парче хартија. Сега тоа се прави на различни материјали, од текстил, фолија, пластика, алуминиум...со добар дизајн и идеја визитките и понатаму може да се предмет на позитивни критики. Еве дел од најдобрите транспарентни визит карти.

Transparent-Business-Cards

Transparent-Business-Cards1

Transparent-Business-Cards2

Transparent-Business-Cards4

Transparent-Business-Cards5

Transparent-Business-Cards7

Transparent-Business-Cards8

Transparent-Business-Cards9

Transparent-Business-Cards10

Transparent-Business-Cards11

Transparent-Business-Cards12

Transparent-Business-Cards13

Transparent-Business-Cards14

Transparent-Business-Cards15

Transparent-Business-Cards16

Transparent-Business-Cards17

Transparent-Business-Cards18

Transparent-Business-Cards19

Transparent-Business-Cards20

Transparent-Business-Cards21

Transparent-Business-Cards22

Transparent-Business-Cards24

Transparent-Business-Cards25

Transparent-Business-Cards26

Transparent-Business-Cards27

Transparent-Business-Cards29

коментари (6)add comment

Ванчо Орданоски said:

0
...
Сакам и јас нешто вакво!
Прави некој кај нас?
ноември 11, 2010

janev said:

0
...
Летово баш барав и не најдов,сите велат може да нарачаме материјал и да пробаме,плус кошта многу. Едино најдов ласерско гравирање на алуминиум,до крај на година ќе направам барем неколку сигурно и ќе ви кажам подетално све smilies/smiley.gif
ноември 11, 2010

Tome said:

0
...
Hartijata e prilichno skapa, pogotovo ako ja nemaat na lager od kaj shto se narachuva. Ako ostanalo neshto na zaliha mozhe i da projde neshto poevtino, sho sepak kje bide prilichno skapo.
ноември 11, 2010

emiii said:

0
...
premnogu skapo resenie
април 01, 2011

nerd said:

0
...
za nashite standardi da, skapo e.. no nadvor od mk ova e obicna rabota smilies/smiley.gif
април 01, 2011

Vasja said:

0
...
Никако да најдам некој да изработува кај нас...
октомври 31, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons