Ное182010

PRVAResume-Designs10
CV или кратка биографија е парчето хартија што ви го бара секој работодавец на интервју за работа. Тој документ, освен што има информации за вас, вашето образование, работно искуство и сл. е од огромна важност после портфолиото за тоа каков прв впечаток ќе оставите. Ова посебно важи ако сте дизајнер. Тој лист искористете за да ја покажете вашата креативност и дизајнерски способности и идеи. На повеќе погледнете дел од најдобро дизајнираните кратки биографии за ваша инспирација доколку ви затреба во иднина.

Resume-Designs5

Resume-Designs9

Resume-Designs10

Resume-Designs11

Resume-Designs13

Resume-Designs15

Resume-Designs16

Resume-Designs20

Resume-Designs25

Resume-Designs26

Resume-Designs27

Resume-Designs28

Resume-Designs29

Resume-Designs31

Resume-Designs38

5YCV

 CV-то на Дарко Крстевски ака @dasaf

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons