Ное202010

PRVAmariachi-beach
Алкохолните пијалоци се најрекламираните производи на планетава. Без разлика дали е дали е пиво, вотка, виски, вино...сите се натпреваруваат да имаат покреативна реклама, во овој случај принтана. Подолу е колекција на најдобрите и највпечатливите.

becker-woman

better-than-beer-com

boxer-la-forte-extra-strong-beer

brothers-boot

carlsberg-extra-cold

casas-del-bosque-federico-fellini

casas-del-bosque-jean-knessmann

casas-del-bosque-refran-espanol

cascade-girl-blonde

devassa-sink

effen-flight-attendant

effen-ski-bunny

glenfiddich-love

guinness-rugby

guinness-think-positive

heineken-snow-2

hochriegl-woman

imperial-factory

kingfisher-draught

lowenbrau-arms

lowenbrau-karate

mariachi-beach

martini-rosso

septima-cabernet-sauvignon

smirnoff-adam-and-eve

zhumir-chica

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons