Апр122011

PRVAmisc-condom-ad
Во морето од реклами низ кое пливаме секојдневно, маркетинг агенциите се трудат на секакви начини да го привлечат нашето внимание. Проверена и до некаде сигурна варијанта е да се оди по добро познатото „сексот продава“ и тоа продава на големо. Ова не значи само згодна полугола девојка, добро понекогаш и само тоа :) но во повеќето случаеви арт директорите и копирајтерите се главни и одговорни како ќе излезе главниот продукт.

 

allaboutsex

blush

bocage

dnf

durex-advertisement

durex-chocolate-flavouerd

imedeen

jbs-mens-underwear

karitraa

lorgans-retro-store

maxshop-dot-com

meltin-pot

misc-condom-ad

misc-Condoms_ads_3

most-sought-box

new-york-fries

perrier-4

sfys

skol

tom-ford-menswear

trojan-ad-2

Vitasnella

zero-degrees-

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons