Мај162011

prva_viz
Сигурно при првите состаноци со потенцијалните клиенти, пишано правило е да се разменуваат конакт информации. Наместо запишувања телефонски броеви, имејл адреси и сл. со размената на само едно парче хартија ние сме направиле многу. Но, тоа парче хартија може да направи многу повеќе, посебно ако сте дизајнер, програмер, фотограф и сл. Доколку е уникатно и креативно дизајнирано, вие од старт сте оставиле првичен добар впечаток во очите на клиентот. И никогаш не штедете на квалитетен принт. Бидејќи залудно добар дизајн ако принтот е лош, и обратно. На повеќе се дел од најкреативните визит карти.

alex

awesome

bang

cakes

dear

fernando

five

freedom

gentile

girlalex1

hay

hello

lisa_rogers

love

love1

mario

milk

nat

pec

pilates

pippa

sparkfly

twitter1

yellow

Доколку вашите стари визитки се при крај, а би сакале некој нов дизајн, слободно контактирајте ме :)

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons