Јун292011

PRVA14
Флаер е обично едностран принт кој служи за промоција на настан, услуга, концерт  и сл. Доста често застапени бидејќи како прво се евтин рекламен материјал и второ се директен маркетинг кој лесно допира до поголема група на луѓе. Значи за да го задржи вниманието не треба само да е искуцан текст туку и тоа мало парче хартија мора да има своја приказна и идеја на себе. Еве неколку од подобрите дизајни за ваша инспирација.

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons