Мар192012

11
Дел од препознатливите ретро постери на тогашниот Советски Сојуз, но со тематика „Освојување на вселената„ и трката што ја имале тогаш со Америка за тоа кој прв ќе ја освои месечината.

 

i2b11

i2c11

i2d11

i2e11

i2f10

i2g10

i2h10

i2i8

i2j9

i2k9

i2l9

i2m8

i2n6

i2o6

i2p4

i2q3

i2r2

i2s

i2t

i2u

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons