Мај222012

111
Инфографиците одамна станаа мејнстрим техника на графичкиот дизајн и сум сигурен дека дневно гледате по неколку. Инфографикот како форма е идеален за вашата кратка биографија односно CV. Ова посебно важи ако сте дизајнер. Доколку сакате да научите нешто повеќе за инфографикот погледнете тука. Eве дел од најдобрите CV-ија.

 

912818

1122677

1199347

2060472

2448807

2615735

3201457

3561647

3650343

3666269

3809033

3896419

3965555

118309545

133232646

137853267

173326174

181023306

184241060

195169509

200150095

202106795

210852006

244859928

263557358

280668433

301981850

4653607814_2a691dddde_b

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons