Фев222014

prva_c
Иако игрите во Сочи се веќе при крај, дизајнерите, посебно оние од Русија не престануваат да изненадуваат со одлични дизајни со кои ги слават и се гордеат што Русија е земја домаќин. Овојпат тоа е илустраторот Андреј Тарусов. Одлична комбинација од техники и тематики на американски пинап девојки од 50тите заедно со стилот на графика од комунистички Советски Сојуз. Календарот беше поставен и на руски краудсорсинг сајт Boomstarter и како успешен може да си нарачате испечатен верзија од календарот.

pinupsochi02

pinupsochi03

pinupsochi04

pinupsochi06

pinupsochi07

pinupsochi08

pinupsochi09

pinupsochi10

pinupsochi11

pinupsochi12

pinupsochi13

pinupsochi14

Календарот презентиран и низ кратко видео

БОНУС: Симнете го целиот календар како позадини за вашиот десктоп, на руски, во резолуција 1920х1080

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons