Мар062014

gig_cover
Сите оние што одат често на концерти најчесто освен билетот (кој во последниве години е ист за секој концерт посебно во странство) ги собираат и чуваат и постерите за најава на концертот. Постои една цела заедница која е прилично голема. Ова посебно важи ако во колекцијата имате ретки постери со униткатен дизајн кои биле испечатени во лимитиран број. Постерот освен што треба да ја има улогата на класична реклама, за време, место, билети, турнеја и сл. мора да има и дизајн кој во целост ќе одговара со стилот и жанрот, освен ако не има стриктни стандардни за цела турнеја. На повеќе одвоив 20 креативни концертни постери.

 

7b8353907e6fc584592978c5b5c413041

22ea7ede7fd1c43afd62748806f31d4a1

45_712web31

45_auffhartweb11

45_battlenightwebflyer1

45_enzo211

tumblr_lqnbxqacc61qzux4zo1_12801

e74fda67766b37abf96708fbbbe5f3761

ca402f7410884454ec5c303336e8591d1

bbbacf16433726efc44f8f5c702794c31

117909012ca4ea05772cb26980ccc2501

105a12509ed4c69af74c767e736bfc591

45_tanzklinik4web11

45_slc021

45_nastytrashsgweb021

45_mollono6001

45_infotag2012web031

45_icubeweb21

45_icarusweb011

45_hdnmiamivice1web21

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons