Апр092014

ccover
Сигурно до сега сте налетале на некој дизајн на Truthfacts. Тоа е проект на Kind of Normal и преку минимал векторски дизајн на еден сатиричен начин се прикажани факти од секојдневието кои мора да признаеме дека се точни, или приближно точни :)
На повеќе дел од најновите дизајни од оваа година на еден куп.

02

03

04

06

07

08

11

13

14

16

18

19

20

21

24

25

26

28

30

31

98

768

890

4352

5678

6756

8765

9876

23456

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons