Апр272014

cover
Илустраторот и фриленсер Генис Карерас од Лондон во својот проект „Philographics" графички ги претставува различните правци и движења во филозофијата во еден минималистички пристап, со крајно едноставни елементи и комбинација на чисти бои. Веќе се направени во форма на картички за во училишта и факултети а на повеќе погледнете ги сите 50 постери.

philographics-3

philographics-4

philographics-5

philographics-6

philographics-7

philographics-8

philographics-9

philographics-10

philographics-11

philographics-12

philographics-13

philographics-14

philographics-15

philographics-16

philographics-17

philographics-18

philographics-19

philographics-20

philographics-21

philographics-22

philographics-23

philographics-24

philographics-25

philographics-26

philographics-27

philographics-28

philographics-29

philographics-30

philographics-31

philographics-32

philographics-33

philographics-34

philographics-35

philographics-36

philographics-37

philographics-38

philographics-39

philographics-40

philographics-41

philographics-42

philographics-43

philographics-44

philographics-45

philographics-46

philographics-47

philographics-48

philographics-49

 

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons