Јун082014

cover

На само неколку дена до Светското првенство во Бразил, ArtofSport направи серија на убер минимал креативни постери за секоја од земјите учеснички

Алжир

AOS wc14 ALG grande

Аргентина

AOS wc14 ARG grande

Австралија

AOS wc14 AUS grande

Белгија

AOS wc14 BEL grande

Бразил

AOS wc14 BRA1 grande

Чиле

AOS wc14 CHI grande

Брегот на Слоновата Коска

AOS wc14 CIV grande

Камерун

AOS wc14 CMR grande

Колумбија

AOS wc14 COL grande

Коста Рика

AOS wc14 CRC grande

Хрватска

AOS wc14 CRO grande

Еквадор

AOS wc14 ECU grande

Англија

AOS wc14 ENG1 grande

Шпанија

AOS wc14 ESP1 grande

Франција

AOS wc14 FRA grande

Германија

AOS wc14 GER grande

Гана

AOS wc14 GHA 78e23529-0069-4874-94e1-08e76ecf5855 grande

Грција

AOS wc14 GRE grande

Хондурас

AOS wc14 HON grande

Иран

AOS wc14 IRN1 grande

Италија

AOS wc14 ITA grande

Јапонија

AOS wc14 JAP grande

Јужна Кореја

AOS wc14 KOR 964c1669-6264-430a-ac70-e79fdeb97f98 grande

Мексико

AOS wc14 MEX b32ca6ce-9aed-4881-b818-13a9aa3f9b29 grande

Холандија

AOS wc14 NED 7787582b-f665-462f-96d1-37e499b29c73 grande

Нигерија

AOS wc14 NGA grande

Португалија

AOS wc14 POR grande

Русија

AOS wc14 RUS grande

Швајцарија

AOS wc14 SUI 1c24c16b-af39-4523-977f-7130f7d92ffa grande

Уругвај

AOS wc14 URU b9da18fd-9193-4c86-88eb-ae0bf503484d grande

Соединетите Американски Држави

AOS wc14 USA grande

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons