Јул242014

br cc
Одамна немам направено селекција и галерија на најдобри дизајни, па затоа решив да почнам со нешто секогаш инспиративно и предизвик за секој графички дизајнер, а тоа се целосни дизајни на корпоративни идентитети и (ре)брендирања. На повеќе ги одбрав само најдобрите, преку 30 такви, само клик на сликата за да го видите проектот целосно.

Ainoa-Shopping-Branding

 

 

Aker-Brygge-Identity-by-Bleed

 

 

Artfad-2013-Identity

 

 

Backers-Identity

 

 

Barbierattoo-Identity

 

 

Bravado-Spice-Co-Identity

 

 

Design-Student-Creates-a-Colorful-IKEA-Identity

 

 

Elevarte-Pop-Brand-Design

 

 

Fieldwork-Branding

 

 

Freeze-Ice-Identity

 

 

Le-29-Branding

 

 

Le-Jardin-Colonial-Branding

 

 

Mignon-Brand-Identity

 

 

Mild-Whistle-Identity

 

 

Mutuo-Identity

 

 

Neghelli-11-Identity

 

 

offee-House-London

 

 

Perro-Malo-Packaging

 

 

Red-And-Green-Design-Branding

 

 

Trafiq-Bar-Identity

 

 

Unelefante-Artisan-Chocolate-Bars

 

 

Yardstick-Coffee-Branding

 

 

Yoobi-Branding

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons