Фев082017

11
Наближува Св. Валентин, празникот на љубовта, кој веќе на големо се прославува и кај нас. Цвеќиња, срциња, подароци...и картички се задолжителни. Ако сакате да сте поразлични, наместо традиционалната „Те сакам“ картичка на линкот повеќе е селекција на 15 нетипични, оригинални, хумористични и искрени...кои сигурно ќе ви се најдат, макар за инспирација ;) 

funny-honest-valentines-day-love-cards-1

funny-honest-valentines-day-love-cards-2

funny-honest-valentines-day-love-cards-3

funny-honest-valentines-day-love-cards-4

funny-honest-valentines-day-love-cards-5

funny-honest-valentines-day-love-cards-6

funny-honest-valentines-day-love-cards-7

funny-honest-valentines-day-love-cards-8

funny-honest-valentines-day-love-cards-9

funny-honest-valentines-day-love-cards-10

funny-honest-valentines-day-love-cards-11

funny-honest-valentines-day-love-cards-12

funny-honest-valentines-day-love-cards-13

funny-honest-valentines-day-love-cards-14

funny-honest-valentines-day-love-cards-16

 

 

 

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons