Јун092010

vector_prva
Графичките дизајнери кои работат најчесто векторска графика и кои имаат идеја и знаат како до уметничко дело се меѓу најценетите. Воопшто не е лесно да се исцрта само со помош на точки и криви, форми и големини...некој предмет или уште потешко портрет. Понекогаш самата графика е до тој степен професионално изведена што тешко се прави разлика меѓу реалниот предмет и векторизираниот. Понатаму следуваат 35 Најдобри векторски уметнички дела според мој избор. 

vectorartworks_2

vectorartworks_4

vectorartworks_5

vectorartworks_6

vectorartworks_7

vectorartworks_8

vectorartworks_10

vectorartworks_12

vectorartworks_16

vectorartworks_17

vectorartworks_19

vectorartworks_20

vectorartworks_21

vectorartworks_23

vectorartworks_26

vectorartworks_27

vectorartworks_29

vectorartworks_33

vectorartworks_34

vectorartworks_38

vectorartworks_41

vectorartworks_45

vectorartworks_49

vectorartworks_51

vectorartworks_52

vectorartworks_53

vectorartworks_54

vectorartworks_56

vectorartworks_57

vectorartworks_58

vectorartworks_59

vectorartworks_60

vectorartworks_61

vectorartworks_63

vectorartworks_64

коментари (1)add comment

dragan said:

0
...
test komentar smilies/smiley.gif
јуни 08, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons